Skoler i Spania

Har du planer om å flytte ned til Spania med barna dine hvor det er skoler i nærheten ? Er du ikke godt kjent i Spania, har vi nå samlet de skolene i områdene (Se under) hvor vi også har eiendommer til salgs.

bilder

ROJALES – COSTA BLANCA SØR,ALICANTE

bli russ
På DNSR kan du gå hele løpet fra første klasse på barneskolen, til og med tredje året på videregående skole.På skolen er de opptatt av å utvikle HELE mennesket – både faglig og sosial utvikling står i fokus og tilpasses den enkelte.

For mer info : http://www.dnsr.no/index.php

ALFAS DEL PI, COSTA BLANCA- NORD ØST FOR ALICANTE:

uke 47 (2)
Skolen ble etablert i 1972, og er nå en veletablert norsk skole i utlandet, med både barneskole, ungdomsskole og videregående skole.

Den norske skole Costa Blanca er den største skolen i utlandet. De har over 300 elever. Rundt 200 på grunnskolen og 100 på videregående. Skolen ligger i et område hvor mange europeere er bosatt. I den lille kommunen Alfaz del pi bor det over 20.000 innbyggere med 93 nasjonaliteter.

For mer info: http://www.costablancaskole.com/index.php?page=hjem

DEN NORSKE SKOLEN I MALAGA, SPANIA

DSC_0263
Colegio Noruego – Er en norsk grunnskole (og VG1) som ligger på den spanske solkysten i Benalmadena kommune ca. 15 minutt vest for Malaga. Med sol store deler av året, kort avstand til storbyer, vintersportssteder, fjell, strand og fantastisk natur ligger mye til rette for gode opplevelser for familier som bosetter seg her nede.

Den Norske Skolen i Malaga tilbyr grunnskole, 1.-10. klasse, samt første året på videregående.

For mer info : http://www.norskeskolen.net/default.asp?pageid=15271

DEN NORSKE SKOLEN ALBIR PÅ COSTA BLANCA, SPANIA:

IMG_5789
DNS Albir ligger i Alfaz del Pi kommune på Costa Blanca. Skolen er organisert som aksjeselskap og godkjent av norske myndigheter og følger norsk læreplan. Skolen ligger idyllisk til i Carrer Esterella Polar, øverst i Albiråsen, ved foten av Sierra Helada. De har klasser fra 1 – 10 klasse.

For mer info: http://www.minskole.no/minskole/dnsalbir/pilot.nsf/vIndexAll?Opennavigator

DEN NORSKE SKOLEN PÅ GRAN CANARIA, SPANIA

928__550x367_utegym-2
Den norske skolen på Gran Canaria kan gi deg og familien mulighet til et opphold i stabilt og varmt klima kombinert med et fullverdig skoletilbud. Skolens formål er å gi et fullgodt undervisningstilbud til barn og ungdom i norske familier bosatt på Gran Canaria. En særlig hensikt er det å dekke undervisningsbehovet i grunnskole og videregående allmenfaglig for barn og ungdom som må bo i varmere klima på grunn av kroniske helseproblemer (astma/allergi, reumatisme, hudlidelser). Vi er også et fint alternativ for idrettsungdom som vil satse på windsurfing ved siden av skolegang.

Den Norske Skolen Gran Canaria er en privat skole, godkjent av Kirke-, utdannings- og forskningsdepartementet (UFD – KD). Vi har full grunnskole, 1. til 10. klasse, og 1. til 3. klasse videregående studieforberedende. Skolen har statsstøtte på lik linje med private skoler i Norge og fulle eksamens-rettigheter.

For mer info : http://www.colegio.no/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s