Hvorfor Spania ?

02 - Portal 01 3º B

Hvorfor reise til Spania ?

                                              – Vi har svaret

Aktiviteter

Spille golf, ri, surfe,dra på flamencoshow, handle, oppleve storbyer, leie hus i en liten landsby, ta dagsturer til Portugal hvis man er i nærheten av grensen, ta med ungene i lekeland, gå på turer i fjellet eller bare ha en ren avslappende ferie.

Spania er et veldig variert land hvor du kan velge om du vil ha en rein strandferie, kombinere den med byferie, gå i fjellet, leie hus på landet, dra på rideferie, besøke vingårder eller dra på golf ferie. Man tenker ofte på Spania som en vanlig charterreise der man dumper ned på en strand med masse turister. Her er også mange andre muligheter.

Spanjoler er hyggelige

Spanjoler er utrolig hyggelige og lett å komme i kontakt med. De er høflige og ikke for masete som fort kan hende i mange andre land. I Sør Spania er det masse liv i gatene, musikk, markeder, og små fortauskafeer der du kan nyte livet.

Økonomisk

For at Spaniaferien skal bli mest økonomisk er det lurt å bevege seg utenfor turistmagnetene og søke restauranter hvor det er mest spanjoler. Hyggelige folk, familievennlige steder, og lange fine sandstrender gjør Spania til godt utgangspunkt for en vellykket ferie. Er man interessert i å leie seg et hus kan man finne et stort utvalg av feriehus, leiligheter og også villaer i Spania og vi i hus i varmen har en mengde med ulike eiendommer å tilby deg om du vil investere eiendommer eller leie i Spania.

Takk for at du stakk innom bloggen, og vi vil gjerne høre dine meninger om Spania 🙂 Har du vært i Spania før ? Hva var din beste opplevelse ?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s