Stor to etasjers leilighet mot syd i Marbella – REDUSERT!

pnnnn

Område: Rio Real
By: Marbella
Type: Duplex Apartment
Basseng: Ja Felles

Senger: 4
Baderom: 3.5
Bygg: 381
Terrasse: 30

Før: 795.000 €
€ 485,000

BESKRIVELSE

En stor  leilighet som vender mot syd med 2 etasjer for å gi deg stor verdi i plass og privatliv med stort utleie potensial.

Pris: REDUSERT TIL € 485,000

I tillegg til generøse terrasser, store soverom og stue, er det en stor innglasset overbygd fritid plass og nedsunket hage perfekt for Yoga og Pilates.

Ligger i en av Marbellas beste beliggenhet. Du vil elske det faktum at alle i familien din kan kreve sjenerøs personlig plass, så forskjellig fra mange andre egenskaper.

På første etasje er en romslig stue / spisestue med et fullt utstyrt moderne kjøkken og terrasser på både forsiden og baksiden av leiligheten for hele dagen solskinn.

Alle soverommene er plassert i underetasjen. Hovedsoverommet har en ekstra stor dobbeltseng og egen privat terrasse. Soverom 2 har en stor dobbeltseng og eget bad. De to andre soverommene har to enkle senger i hver, og deler en egen familie bad.

Du vil svømme i et stort klorfritt voksen basseng.

Bare 5 minutters gange til strender, barer og vannsport, 5 minutters kjøring til 5 * Golf Rio Real med sin utmerkede restaurant og enestående golfbane.

Hotellet ligger bare noen minutter fra sentrum av Marbella gamlebyen med sine trange brosteinsbelagte gater og blomst fylte balkonger.  Her kan du ta en kald øl eller et glass vin i den berømte Plaza de los Naranjos (Orange Square).

Hvis du trenger å  glede barna har Funny Beach, Go Karting, og Jet Ski omtrent på dørstokken din.

Den internasjonalt anerkjente Puerto Banus med sin vakre marina og designerbutikker er 10 min med bil unna hvor du kan handle til du stuper eller bare se på folk fra en av de mange eksklusive barer og restauranter.

Det er også i umiddelbar nærhet til «La Cañada ‘Shopping Center, mange gode golfbaner og fantastiske strender gjør dette til et ideelt sted for holidaying eller permanent bolig.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s