Puerto Rico – Gran Canaria – Luksuriøs enebolig – 3 soverom

 

58_-425137743

Prisinformasjon

Prisantydning

790 000,-EUR

Fakta om boligen

Boligtype: Enebolig

Soverom: 3

Boligareal: 139 m²

Tomt: 680 m²

Beliggenhet: Ved sjøen

Fasiliteter

Balkong/Terrasse

Garasje/P-plass

Utsikt

Innlagt strøm

Innlagt vann

Turterreng

Beliggenhet

Puerto Rico – Gran Canaria

Puerto Rico har lenge vært nordmenns mest populære reisemål på Gran Canaria.

Den lune stranda er et eldorado for soltilbedere, og følger du en gangvei langs havet kommer du til den hvite sandstranda i Amadores. For fjellvandrerne er Puerto Rico et godt utgangspunkt for turer oppover i fjellene. Det store kjøpesenteret har bl.a. treningssenter, lege, norsk bakeri, norsk frisør og fysikalsk senter. På kveldstid dominerer bar- og restaurantlivet med opptil flere norske barer. Puerto Rico har parkområder, vakker beplantning og koselige benker samt aktiviteter som minigolf, vannsport, tennis og karuseller. Fra havna går turistferjene både til Arguineguin og Puerto de Mógan, og fra den nye busstasjonen går det busser til hele øya, bant annet flyplassen og hovedstaden Las Palmas.

GRAN CANARIA (1 560 km2, over 800 000 fastboende) er det perfekte valget for ditt «andre hjem” i et varmere klima, enten du er soltilbeder, golfentusiast, fiskeinteressert, matelsker, eller foretrekker spreke turer i vulkanske fjell og frodig vegetasjon. Øyas hovedstad, Las Palmas de Gran Canaria, er en internasjonal storby med spennende shopping- og kulturtilbud. Klimaet på sørsiden til Gran Canaria omtales ofte som det beste i verden, og her finner man et stort, norsk miljø med bla. norsk barnehage, grunnskole og v.g. skole, og en populær norsk klubb. Boligen selges fullt møblert og med alt utstyr.

Strand

 Stranden i Puerto Rico på Gran Canaria er en forholdsvis stor og grei strand sentralt i Puerto Rico dalen.

Puerto Rico dalen er kjent for sine spesielle værforhold som gjør at det sjeldent er overskyet da skyene legger seg bak de høye fjellene som omslynger Puerto Rico dalen. Man kan ofte oppleve at der er overskyet i Playa del Ingles eller arguineguin som bare ligger få minutters kjøretur unna. Dersom man da tar turen til Puerto Rico stranden får man ofte sol allikevel.

Puerto Rico stranden har brun lavasand som blir veldig varm i solen. For barnefamilier anbefaler vi å ta turen til Amadores stranden, med importert lys sand, som ligger ca 15 minutters spasertur unna.

Generelt

 Luksuriøs enebolig tilhørende et lite privat anlegg med nydelig utsikt over Puerto Rico, fjellene og havet.

Eiendommen har en stor hage med svømmebasseng som innbyr til å nyte stillheten, roen og solskinnet dagen lang.

Villaen er i sin opprinnelige stand (den har aldri vært bebodd), og den er umøblert.  Her har man muligheten til å innrede helt etter egen smak.

Privilegert beliggenhet med atkomst fra privat vei.

 Innhold:

Kombinert stue og spisestue, separat kjøkken, toalett, 3 soverom, 2 bad, terrasser og stor hage med eget svømmebasseng og egen carport.

Standard: Har komplett kjøkkeninnredning og luftkjøling.

Bla videre for Gallery

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s