Nye leiligheter ved siden av tre golfbaner og med havutsikt i Costa Blanca!

pn

Område: Costa Blanca Syd
By: Villamartin
Type: Leilighet
Basseng: Ja Felles

Senger: 2-3
Baderom: 1-2
Bygg: 72-84
Terrasse: 10-48

Pris: € 89,000 til 245,000

BESKRIVELSE:

2-3 roms leiligheter og 3-roms duplex leiligheter, med svømmebasseng, treningsstudio,  kjeller og utendørs parkeringsplasser.

Disse flotte husene er plassert i en enkelt bygning, fordelt på leiligheter i første etasje med hager, og første og andre etasje boliger med store terrasser, og tredje etasje leiligheter med terrasser og stor solterrasse.

PRAKTFULL UTSIKT.
Fra boliger på første, andre og tredje etasje, og spesielt fra de med panorama, kan du nyte fantastisk utsikt over havet, inkludert Manga del Mar Menor, Villamartin golfbane, og svømmebassenget i komplekset.

ORIENTERING.
Alle boliger har virkelig flott orientering, hvor fleste av dem vender mot sør, noe som gir dem masse soltimer i vinter. Noen av disse hjemmene har fasader med to forskjellige retninger.

DESIGN.
Et virkelig moderne design, samtidig som det sikrer at de ville passe inn med sine omgivelser. Fasadene understreke essensen av tradisjonell Middelhavet arkitektur. For å dra nytte av den fantastiske utsikten, ble store balkonger montert utenfor stue områder og glassert rekkverk på terrasse.

FASILITETER.
Alle tjenester og fasiliteter du trenger er i umiddelbar i nærheten. Et stort supermarked (Mercadona), og kjøpesenteret Centro Comercial La Fuente, har et bredt utvalg av butikker og bedrifter som banker, barer, restauranter, DIY, apotek, etc. I tillegg, på mindre enn 4 km unna er det store shoppingsenteret Centro Comercial Zenia Boulevard, med over 80 000 m2 areal.

San Javier internasjonale flyplass ligger 20 minutter unna med bil fra leilighet komplekset, og Cabo Roig sports marina er bare 6 km unna. Torrevieja Sykehus er mindre enn 10 minutter unna med bil.

Utmerkede strender.
Strender er markert med blått flagg ved den regionale regjeringen i Valencia bare noen få minutter unna, som: Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Cala Capitan, Campoamor, etc.

Kort oppsummert, her får du alt du måtte ønske deg omtrent rett utenfor leilighetskomplekset.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s