Leiligheter og Villaer i muligens den fineste Golf Resort i Costa Blanca.

345678910

Referanse ID: 7507

Område: Costa Blanca South

By: Campoamor

Type: Development

Basseng: Ja, felles

Soverom: 2 – 3

Bad: 2

Bygg: 80 – 120

Terrasse: 18 – 70

Prisantydning

Pris: Fra 195,525 Euro

Pris: Fra ca.1.560.000,- NOK

Beskrivelse

Førsteklasses design, moderne utvikling som ligger nær stranden i Villajoyosa med fire luksusleiligheter bygget til den høyeste standard.

Hver leilighet har to soverom, hvert med eget bad, ett separat toalett, fullt utstyrt kjøkken, dobbel garasje og bod. Ingenting har blitt utelatt, så det er enda en heis fra garasje i kjelleren opp til Penthouse, og et eget stort oppholdsrom i første etasje for bruk av leilighetens eiere til evt. ekstra gjester. Hver leilighet har terrasser med fantastisk hav og panoramautsikt.

Kun de beste materialer er valgt av utbygger, vegger, gulv og tak er spesielt utvalgt for å passe til bygningens stil. Wi-Fi er installert, samt varm / kald aircondition og elektrisk drevne vinduslemmer. Det er en overbygd, integrert svømmebasseng for bruk av beboerne og deres gjester, med en spektakulære fjell utsikt til Middelhavet. Vakkert hageanlegg omgir bygningen, inkludert en vann-funksjonen og nøye utvalgte planter.

Utviklingen ligger i gangavstand fra stranden i utkanten av Villajoyosa, med de beste strendene på Costa Blanca. Strendene Strekker seg flere kilometer langs kysten med fargerike fisker hus. Den gamle byen er et livlig sentrum med tradisjonelle spanske markeder, et 16. århundre slott og en vakker boulevard full av restauranter. Området er også hjem til Valor, Spanias mest berømte sjokolade.

Villajoyosa ligger 50 km fra Alicante flyplass,( Ca. 30. min fra flyplassen- Motorveg)  og 150 km fra Valencia lufthavn, like sør for Benidorm og Altea Hills. Det suverene klimaet gjør dette til en meget attraktiv beliggenhet og har noen av de fineste hotellene, for eksempel fem-stjerners Montiboli Hotel og Eurotennis Hotel, hvor noen av de beste europeiske tennis spillere toget på Costa Blanca. Bygningen er også i nærheten av jernbanestasjonen.

Generelt:

campoamor været er utmerket som den er velsignet med over 320 dager med ren solskinn per år, og har også strender med blått flagg med et godt utvalg av fasiliteter som for eksempel, solsenger, parasoller til leie, pedalbåter, jet ski, strandbarer, snackbarer, volleyball nett, fot dusjer og toaletter. Vær oppmerksom på at ingen hunder er tillatt. Det er tre viktigste strender i Campoamor er: Cala De Campoamor, Playa De Campoamor og Caleta De La Glea. Strendene er renset og raket hver dag for å fjerne tang eller steiner og vannet her er krystallklart gjør det ideelt for snorkling.

Campoamor har en nydelig marina med mange vakre yachter fortøyd der.

Campoamor er et godt sted å være basert Hvis du har kommet til området for å spille golf. Det er tre golfbaner i nærområdet på Real Club de Campoamor, Villamartin og Las Ramblas golf. Plasseringen av Las Colinas de Campoamor Golf Resort betyr at de er lett tilgjengelige med gode forbindelser til motorveien og nærhet til tre internasjonale flyplasser.

Ved veien, er anlegget bare noen minutters kjøring fra hovedveien A-7 og AP-7 motorveier, for tilkobling til Alicante og Murcia, samt å være en kort avstand til AP-36 og A-31, for tilgang til Madrid.

Med tog den høye kvaliteten Altaria tog lenker Madrid med Alicante og Murcia og AVE høyhastighetstog vil snart knytte hovedstaden med Alicante og Murcia på mindre enn to timer.

Alicante og Torrevieja har også historisk, shopping og uteliv attraksjoner. Torrevieja med sine torg, promenader, strender og vann parker er bare syv kilometer unna. Cabo Roig med sin stripe av restauranter og barer og Villamartin er mindre enn ti minutter unna med bil og har mange restauranter og barer.

I nærheten ligger noen interessante byer å utforske: Cartagena er et naval port, Murcia og Orihuela er innlandet byene ikke sterkt forstyrret av turisme, men lokalbefolkningen gjør full bruk av Campoamor i sommermånedene.

Archena og Fortuna skryte helse spas og mineral varme kilder hvor man kan bade i temperaturer over 30 º C. Den spanske synes å elske gatemarkeder, har hver by en, og det er et bra sted å kjøpe fersk frukt, grønnsaker, sko, vesker og klær.

Bla videre for Galleri:

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s