2 og 3 soveroms bungalower, bare 200 meter fra stranden i Torrevieja!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Område: Costa Blanca Syd
By: La Mata
Type: Leilighet
Basseng: Felles
Senger: 2-3
Baderom: 1-2
Bygg: 72-101
Terrasse: 27-58
Tomt: 27 (gf)

Pris: € 149,000 til 346,000

BESKRIVELSE

Valg av 2 og 3 roms leiligheter på to nivåer. Første etasje egenskaper har hager opptil 175 m2, mens første etasje egenskaper har romslige terrasser og en takterrasse mellom 41-61 m2, utstyrt med grill og dusj.

Eiendommene har store salonger med start fra 19 m2, garderober i alle soverom, «duct» system air condition, luksus kjøkken og bad.

Nær sjøen – Kun  200 meter til den flotte stranden på La Mata-stranden.

Majestetisk utsikt over havet eller bassenget – Avhengig av plasseringen, de fleste av eiendommene i utviklingen har flott utsikt over både havet og La Mata-stranden. Alle eiendommene på innsiden av utviklingen har utsikt over bassenget.

OMGIVELSER

kjent for sin skjønnhet og ro, ved siden av sanddynene i Molino del Agua Nature Park og i nærheten av Laguna de La Mata Nature Park. Utviklingen ligger bare 2 km fra byen La Mata og 4 km fra sentrum av Torrevieja. Innenfor en radius på 20 kilometer vil du også finne mange golfbaner, inkludert de på Villamartin, Las Ramblas, La Marquesa, Campoamor og La Finca, sammen med de vakreste marinaene i Torrevieja og Guardamar del Segura.

– Lokale butikker OG TJENESTER – I det umiddelbare området rundt utviklingen finner du et bredt utvalg av butikker og tjenester, inkludert supermarkeder, banker, barer, restauranter, apotek, busstopp og drosjeholdeplasser.

– Fullstendig lukket kompleks med fire innganger fra de omkringliggende gatene.

– Felles svømmebasseng på ulike nivåer. Det høyeste nivået har et plaskebasseng for barn, og også et større basseng for voksne, med et videre område dedikert til avslapning gjennom vannstråler i bassenget.

– Oppvarmet basseng: Sammen med bassengene som allerede er nevnt ovenfor, i den nedre delen av fellesområdet er et oppvarmet basseng for vintermånedene. Alle bassengene er vedlagt oppføring porter, dusjer og renseanlegg.

– Grass plener rundt bassenget, sammen med anlagte hager, trær og stier knytter hvert basseng.

– Sauna og dusj i et lukket område som vender mot oppvarmet basseng.

– Dusj og toalett, adskilt for menn og kvinner, også ligger i samme bygning som badstue.

– Jacuzzi i den høyeste delen av gressplen, hvor innbyggerne kan nyte et avslappende bad sammen med fantastisk havutsikt.

– Interne stier med hager, benker, lamper og urbane funksjoner.

– Lekeplass

– Underjordisk parkering med både parkeringsplass og bod er inkludert i prisen. Det er seks fotgjenger trapperom plassert mellom egenskapene: sammen med en annen trapp ved siden av tilgang heis som har 3 stopp (parkering, badstue og sentrale bane)

Dere er hjertelig velkommen til en visning ! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s