5 soveroms villa med pool og jacuzzi – Florida

Nydelig villa med 5 soverom, beliggende i «The Shire» i West Haven!

Planer om å investere bolig i Florida ? Er denne praktfull for deg 🙂

IMG_0275

Huset er i full utleie og mange ukers utleie medfølger kjøpet!

Utleie vil si at våre leverandører (Norsk assistanse ) tilbyr management , det å ta seg av vedlikehold og utleie av eiendommen etter kjøp – Full service ! 🙂

Land: USA
Område: «The Shire» i West Haven, Kissimmee
Type: Villa
Soverom: 5
Bad: 4

Boligareal: 300 m2

Pris: $ 354.900

En flott villa på 300 m2, med 5 soverom og 4 bad, sentralt beliggende i populære «The Shire» i West Haven. Boligen er på to etasjer og har to romslige stuer. Privat, vestvendt basseng som kan varmes. Bassenget har jacuzzi og fra bassenget har en utsikt rett ut i naturen, hvor det er et rikt fugleliv.

Huset er perfekt for en stor familiet eller to familier som vil dele bolig – det er sengeplass til 12 personer. Planløsningen er åpen og innbydende. Begge de store master soverommene har vestvendte balkonger, med utsikt rett ut i naturen.

West Haven er et «gated» område, slik at ingen uvedkommende slipper inn. Resorten har eget klubbhus med stort basseng og solsenger. Her finner du også trimrom og gamesrom. Tennisbane og sandvolleyball finnes også på området.

West Haven ligger nær Interstate 4 og Champions Gate Golf i Kissimmee. Her finner du også flere butikksentre, restauranter, bank, bensinstasjon etc. Fra Interstate 4 har du rask aksess til alle severdigheter. Det tar ca 10-15 minutter å kjøre til Disney-parkene. Orlando International Airport ligger 30 minutter unna.

West Haven ligger midt mellom de mest populære golfbanene i Central Florida, som Southern Dunes, Ridgewood Lakes, Legends, Stoneybrook West, Diamond Players Club, Orange County National, Champions Gate og Reunion.

 For mer info ta kontakt med oss i hus i varmen www.husivarmen.no 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s